Informatieavond voor bewoners

Beste Huurders van Blok G en H

Eind maart kondigde Rochdale in een bewogen bijeenkomst de sloop van de woningen (Blok G en H ) in Jeruzalem aan. Begin mei start Rochdale met individuele woonwensgesprekken. Sommige bewoners kijken uit naar deze gesprekken. Op anderen kunnen deze gesprekken en de aankondiging van de sloop intimiderend overkomen, men wordt immers voor voldongen feiten gesteld en kan het gevoel krijgen er alleen voor te staan. De huurdersvereniging Oost vindt het daarom belangrijk om huurders goed voor te lichten. Hoe kan men voor zichzelf opkomen en er in de persoonlijk wooncarrière op vooruit gaan? Kennis over de situatie is belangrijk. Daarom nodigt de Huurdersvereniging Oost u uit voor de informatieavond rond de plannen van blok G en H. We zullen onderstaande drie punten bespreken:

  • Hoe om te gaan met de woonwensenonderzoeken. Wat zijn uw rechten en plichten. Moet u bijvoorbeeld iets tekenen of kunt u iemand mee nemen die u bijstaat?
  • Wat betekent de stadvernieuwingsurgentie? Wat zijn de kansen op de woningmarkt? Wat betekent dat voor uw huur?
  • Wat kunt u doen als u het niet eens met bent de gang van zaken?

We zijn ons ervan bewust dat de woonwensengesprekken al zijn gestart maar hebben desondanks besloten om op woensdag 20 mei om 18:30 in de Koningskerk op Pasteurstraat 40B een bijeenkomst te houden. Als door Rochdale al voor de informatiebijeenkomst een gesprek bij u is gepland, kunt u ook direct met de huurdersvereniging contact opnemen om u van te voren te laten informeren. U kunt dan bellen met nummer: 020-4620330 of u kunt een kijkje nemen op de website: Huurdersvereniging Oost Zoals u wellicht gehoord heeft hebben een aantal huurders uit blok H een wooncoöperatie opgericht voor behoud van de blokken G en H. Wij willen hun de gelegenheid geven om zich voor te stellen en uw vragen omtrent het project te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Huurdersvereniging Oost
Wijttenbachstraat 34
1093 JC Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s